Locatie Ameide

Stelt U zich eens voor:
22 nieuwe luxe wooneenheden in het hartje centrum van Helmond.  Een heerlijk locatie waar U nog lang kunt wonen zoals U dat gewend bent.
Residentie Acuut biedt deze zorgeloze oude dag. U hoeft geen concessies te doen voor wat betreft uw levensstijl. Alles wordt voor U tot in de puntjes geregeld.
Dat is Residentie Acuut: de luxe en zorgeloze woonomgeving voor senioren.

U verdient Residentie Acuut!

  • Luxe nieuwbouw studio’s / appartementen voor senioren
  • Op een top locatie midden in het centrum van Helmond
  • Wooneenheden variërend van 36,3m2 tot 87,6 m2
  • Zorg geheel op uw wensen en behoeften afgestemd
  • Altijd gekwalificeerde medewerkers aanwezig
  • Veilig en betrouwbaar wonen in een kleinschalig complex

Wordt Residentie Acuut Uw toekomstige woonplek?

Onze Residentie Ameide wordt gebouwd op een absolute A1 locatie in Helmond. Hartje centrum waarbij alle voorzieningen binnen handbereik aanwezig zijn.

Locatie Ameide wordt na verwachting eind 2020 begin 2021 opgeleverd. Begin 2020 start de inschrijving voor deze locatie. Wij houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen.

Op de locatie aan de Ameidestraat beschikken wij over 22 woon/zorg eenheden variërend van 36,3 m2 tot 87,6 m2. Elke woonruimte beschikt over eigen sanitair en een eigen balkon/loggia.

U kunt hier geheel zelfstandig wonen met topservice, begeleiding en zorg op maat. Wij staan 24 uur per dag voor U klaar. Binnen de Residentie bevindt zich op de begane grond een horeca gelegenheid welk toegankelijk is voor onze bewoners.

Ons ultieme doel is om U een woonvorm met dienstverlening te bieden die naadloos aansluit op Uw huidige levensstijl. Juist wanneer Uw gezondheid achteruit gaat en er extra verzorging en begeleiding nodig is.

Bij ons geldt geen stopwatch mentaliteit. U krijgt geen boete wanneer U per ongeluk de noodknop indrukt of wanneer U valt. Wij zijn geen bejaardenhuis, wij zijn Residentie Acuut wij nemen de tijd voor U!