Locatie Suytkade

Stelt U zich eens voor:
Een luxe 2-kamer appartement in een veilige omgeving. Met alle zorg en topservice binnen handbereik. Een heerlijk appartement waar U nog lang kunt wonen zoals U dat gewend bent.
Residentie Acuut biedt deze zorgeloze oude dag. U hoeft geen concessies te doen voor wat betreft uw levensstijl. Alles wordt voor U tot in de puntjes geregeld.
Dat is Residentie Acuut: de luxe en zorgeloze woonomgeving voor senioren.
Acuut Woonbegeleiding - Residentie Acuut

U verdient Residentie Acuut!

  • Luxe nieuwbouw appartementen voor senioren
  • Op een top locatie aan de Suytkade in Helmond
  • Ruime 2-kamer appartementen van 50 m2
  • Zorg geheel op uw wensen en behoeften afgestemd
  • Altijd gekwalificeerde medewerkers aanwezig
  • Veilig en betrouwbaar wonen in een kleinschalig complex

Wordt Residentie Acuut Uw toekomstige woonplek?

Residentie Acuut wordt gebouwd aan de Suytkade in Helmond. Een veilige woonomgeving met veel voorzieningen in de directe omgeving.

Residentie Acuut wordt splinternieuw opgeleverd 2019. Vanaf heden is het mogelijk om in te schrijven. Wij houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen.

Residentie Acuut biedt 26 ruime 2-kamer appartementen van 50 m2 met ruim balkon. Wij bieden appartementen met uitzicht over het water of met uitzicht over de Suytkade.

U kunt hier geheel zelfstandig wonen met topservice, begeleiding en zorg op maat. Wij staan 24 uur per dag voor U klaar. Binnen de Residentie bevindt zich de gezamenlijke woonkamer¬† “Le Salon”.

Ons ultieme doel is om U een woonvorm met dienstverlening te bieden die naadloos aansluit op Uw huidige levensstijl. Juist wanneer Uw gezondheid achteruit gaat en er extra verzorging en begeleiding nodig is.

Bij ons geldt geen stopwatch mentaliteit. U krijgt geen boete wanneer U per ongeluk de noodknop indrukt of wanneer U valt. Wij zijn geen bejaardenhuis, wij zijn Residentie Acuut wij nemen de tijd voor U!