Over ons

Over Ons – Residentie Acuut

Residentie Acuut is een onderdeel van het concern Acuut Zorg en Woonbegeleiding: een organisatie met korte lijnen waardoor wij (bijna) elke hulpvraag direct kunnen beantwoorden.

Sinds 2007 begeleiden wij mensen met uiteenlopende hulpvragen bij het wonen. Medio 2016 kregen wij de mogelijkheden om een residentie te ontwikkelen voor senioren, met het doel om wonen, topservice en uitstekende zorg te bieden onder 1 dak.

Wij hebben deze locatie gevonden aan de Suytkade in Helmond: Residentie Acuut.

Het team staat voor u klaar, 24 uur per dag!

Een team van professionals staat 24 uur per dag voor U klaar.
Dit team bestaat uit:

  • Directie en Management  
  • Telefoniste / Receptioniste (tijdens kantoor uren)
  • Gastheer / Gastvrouw
  • Begeleiders
  • Verpleegkundige
  • Conciërge
  • Vrijwillers en Stagiaires

Het spreekt voor zich dat onze medewerkers hun sporen hebben verdiend binnen de zorgsector. Onze medewerkers beschikken over een gedegen opleiding, ervaringsjaren en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) die wordt afgegeven door het ministerie van justitie.

De initiatiefnemer:

Jordy Hollewand is algemeen directeur van Residentie Acuut en Acuut Zorg en Woonbegeleiding. Hij is jaren lang actief binnen de zorgsector. Hierdoor kent hij de knelpunten binnen deze sector en heeft hier een duidelijke visie op ontwikkeld.

U staat centraal! Wij bieden U kwalitatieve zorg, afgestemd op Uw hulpvragen. Deze diensten worden geleverd door warme en betrokken medewerkers die geen stopwatch bij zich dragen.

De huisvesting is belangrijk, geen “bejaardentehuis” met stoffige kamertjes. Wij bieden u sfeervol woongenot in een luxe 2 kamer appartement in een chique buurt aan de Suytkade in Helmond.